Contact

Werken bij ENR

Bij ENR heerst een prettige werksfeer in een dynamische omgeving. Een groot aantal medewerkers is al vele jaren bij ons werkzaam en daardoor vormen wij een heel hecht team.

Uiteenlopende disciplines op het gebied van techniek zijn vertegenwoordigd in ons productieproces en ons bedrijf als geheel. Dit, in combinatie met het brede scala aan producten, maakt dat wij een heel interessant bedrijf zijn om een carrière op te bouwen en ervaring op te doen.

Op dit moment hebben wij de volgende openstaande vacatures:

Allround Bankwerker – ‘s-Gravendeel. Ben je op zoek naar een dynamische werkomgeving waar je de mogelijkheid hebt om machines te maken voor onze eigen productieafdeling? En vind jij het leuk om mee te denken in hoe we deze machines telkens weer beter, veiliger en betrouwbaarder kunnen maken? Dan hebben wij de job voor jou! Klik hier voor de complete vacature Allround Bankwerker.

Machine Operator – ‘s-Gravendeel / Kerkrade. Heb je gevoel voor techniek en vind je het een uitdaging om een productieproces efficiënt te laten verlopen? Dan hebben wij de job voor jou! Klik hier voor de complete vacature Machine-Operator.

Vrijblijvend solliciteren kan ook altijd! Stuur gerust een curriculum vitae met een motivatie ter attentie van onze afdeling Personeelszaken via mail@enr.nl. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.