Contact

Over ons

ENR is een papierverwerkend bedrijf, met als specialisatie het maken van RONDE kartonnen producten zoals kokers, haspels en vaten. Wij doen dit sinds 1934 en op twee locaties in Nederland: ‘s-Gravendeel in het westen van Nederland en Kerkrade in het zuiden van Nederland.

Ontwikkeling, kwaliteit en MVO zijn speerpunten van onze organisatie. Met 98 personeelsleden produceren wij zo’n 25 miljoen strekkende meter koker per jaar. Een zeer modern productieapparaat, eigentijdse logistieke oplossingen en onze befaamde service staan garant voor het beste product voor u!

Werkwijze en productie

“Expertise en flexibiliteit als ideale combinatie”

Wij luisteren naar uw behoeften. Onze expertise en flexibele, platte organisatie zorgen ervoor dat we al uw wensen naadloos kunnen invullen. Loopt u tegen logistieke uitdagingen op? Sluit de kwaliteit van uw kartonnen kokers niet aan bij uw behoefte? Onze brede ervaring en klantgerichtheid brengt u altijd een oplossing op maat.

Meer over onze werkwijze

 

Dé specialist sinds 1934

Van ronde kartonnen busjes tot industriële kokers.

Bij haar oprichting in 1934 is de Eerste Nederlandse Rondkartonnagefabriek begonnen in Rotterdam als producent van ronde kartonnen bussen, om allerlei producten te verpakken. Door de jaren heen hebben wij ons meer en meer ontwikkeld als betrouwbare partner voor vele industriële gebruikers van kartonnen kokers. Vandaag de dag zijn wij uitgegroeid tot 2 fabrieken van gelijke grootte. Hiermee bedienen wij professionele partners met een diversiteit aan kartonnen producten in het westen van Europa.

Missie

Wij streven er naar om, binnen ons marktgebied, marktleider te zijn in productie van kartonnen kokers, kartonnen vaten, en kartonnen haspels.

Belangrijke speerpunten binnen onze bedrijfscultuur zijn:

  • Een veilige en prettige werkomgeving voor onze medewerkers.
  • Onze klanten optimaal van dienst te zijn, tot volle tevredenheid.
  • Continue verbetering van onze processen en producten.
  • Slimmer werken om verspilling in tijd, energie, en grondstoffen te elimineren.

Visie

ENR wil zich profileren als modern en professioneel familiebedrijf. Onze klanten beschouwen wij als deel van onze “familie”. Klanten kiezen ENR als langetermijnpartner omdat wij:

  • Betrouwbaar zijn.
  • Luisteren naar hun behoeften.
  • Zorgdragen voor een prettige en gemakkelijke samenwerking.
  • Producten van de hoogste kwaliteit én de beste service leveren.

Wilt u meer weten over ons bedrijf?

Of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen