Contact

Bereken de meest optimale kartonnen koker

De beste prijs-kwaliteitverhouding en minimale milieubelasting

Innovatieslag kartonnen kokers

Vanuit onze decennialange ervaring kunnen wij u optimaal van dienst zijn. Voor kleine toleranties op de afmetingen, hoge opwikkelsnelheden en afwerkingen op maat draaien wij onze hand niet om.

Onze engineers kunnen in ons laboratorium de meest optimale koker voor u berekenen. Door een nauwkeurige, met sensoren uitgevoerde, meting in uw productieproces zijn we in staat de optimale hoeveelheid grondstoffen te berekenen die nodig zijn voor uw koker. Hierdoor ontstaat vaak een aanzienlijke besparing op productiekosten! En het grote bijkomende voordeel is dat deze werkwijze de milieubelasting tot het minimum beperkt.

Benieuwd naar hoeveel u kunt besparen per kartonnen koker? Laat een gratis onderzoek uitvoeren om achter de meest optimale samenstelling te komen.

Vraag een gratis onderzoek aan


We analyseren het product in ons eigen laboratorium en leveren alleen topkwaliteit. Laat een gratis onderzoek uitvoeren voor de meest optimale samenstelling van de koker.

Dé specialist sinds 1934

Van ronde kartonnen busjes tot industriële kokers.

Bij haar oprichting in 1934 is de Eerste Nederlandse Rondkartonnagefabriek begonnen in Rotterdam als producent van ronde kartonnen bussen, om allerlei producten te verpakken. Door de jaren heen hebben wij ons meer en meer ontwikkeld als betrouwbare partner voor vele industriële gebruikers van kartonnen kokers. Vandaag de dag zijn wij uitgegroeid tot 2 fabrieken van gelijke grootte. Hiermee bedienen wij professionele partners met een diversiteit aan kartonnen producten in het westen van Europa.

  • Maatwerk textielkokers
  • Hoe hoger uw eisen, hoe beter!
  • Duurzaamheid zit in onze genen
  • ISO gecertificeerd
  • Snel schakelen en persoonlijk contact

Heeft u andere vragen?

Bel of mail gerust voor meer informatie, een kennismaking of een geheel vrijblijvende prijsopgave.

mail@enr.nl +31 78 673 1010