Contact

Vloerbedekking

Al tientallen jaren produceren wij kokers voor de vloerbedekkingsindustrie. Onze ervaring, kennis en machines zorgen ervoor dat wij een kwalitatief product voor u kunnen maken, dat volledig voldoet aan uw wensen. Of de koker nu dient voor het opwikkelen van het tapijt of voor het opwikkelen van garens of tufting, wij hebben het juiste product voor u!

Kokers voor vloerbedekking op maat

Wij produceren en leveren kokers voor alle soorten en maten vloerbedekking. Vanwege onze decennialange ervaring bieden wij voor elk complex vraagstuk rondom het opwikkelen van vloerbedekking een uitkomst. Als fabrikant kokers voor de vloerbedekkingsindustrie maken wij de kokers speciaal op maat voor uw producten.

Advies voor uw producten

Bent u werkzaam in de vloerbedekkingsindustrie? Graag denken wij mee en adviseren wij u, vanuit onze ervaring, op het gebied van afwerkingen en sterktes, toegesneden op de vereisten van uw vloerbedekking producten.

Interesse in onze kokers voor vloerbedekking?

Bent u op zoek naar een betrouwbare en deskundige partij als leverancier van uw kokers voor vloerbedekking? Bel of mail gerust voor meer informatie.

Neem contact op