Contact

Papier & Tissue

Voor het opwikkelen van papier of tissues zijn kartonnen kokers een goede uitkomst. ENR heeft een complete lijn van kartonnen kokers voor papier en tissue in het assortiment, die voor allerlei doeleinden in de papierindustrie en hygiëne industrie kunnen worden gebruikt. Wij bieden dé oplossing voor iedere papiersoort.

Kokers voor hygiënepapier

Bent u op zoek naar kokers voor hygiënepapier, zoals toiletpapier of keukenrollen? ENR produceert kokers voor de hygiëne industrie om uw verschillende soorten tissue en papier op te wikkelen. De kokers voor het poetspapier kunnen naar wens op maat gemaakt worden.

Kokers voor grafische papieren of speciale papiersoorten

Bent u producent of converter van grafisch papier en speciale papiersoorten? Dan adviseren wij u graag over de verschillende keuzes in afwerkingen van kokers die goed aansluiten bij de eisen van uw papiersoort.

Kokers voor papier & tissue op maat

Voor ieder type papier of tissue bieden wij een gepaste oplossing. Wij houden rekening met specifieke eisen, zoals krappe toleranties, nauwkeurige vocht- en crush-eisen en speciale afwerkingen. En dit alles zonder tekort te doen aan de kwaliteit van het product.

Interesse in onze kokers voor papier & tissue?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw specifieke papier of tissue product? Wij gaan graag met u in gesprek en denken met u mee. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op