Contact
Home / Homepage

Where specialism meets flexibility

Al meer dan 80 jaar zijn wij specialist in het maken van ronde kartonnen producten zoals kokers, haspels en vaten. Onze ervaring en onze befaamde flexibiliteit brengen u het optimale resultaat!

  • Hoge kwaliteit producten, toegespitst op uw behoefte
  • Service op het allerhoogste niveau
  • Flexibiliteit en 100 % leverbetrouwbaarheid

Onze producten

De Eerste Nederlandse Rondkartonnagefabriek levert een scala aan oplossingen van karton om uw producten op te wikkelen en veilig te vervoeren. Wij zijn dé specialist in kartonnen kokers, vaten, haspels en kunststof toebehoren. Al deze producten worden in onze eigen fabrieken te 's-Gravendeel en Kerkrade geproduceerd. Het volledige productieproces houden wij in eigen hand zodat wij u altijd producten van excellente kwaliteit kunnen garanderen.

Direct contact?

Bent u geïnteresseerd in één van onze producten of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Bel ons gerust of mail uw vraag. Wij helpen u graag verder.

mail@enr.nl +31 78 673 1010

Wat wij leveren

Wij bieden kartonnen oplossingen voor het opwikkelen van producten, zodat uw producten een goede drager bevatten en veilig vervoerd kunnen worden van A naar B. Al sinds 1934 ontwikkelen en produceren wij kartonnen kokers, vaten en haspels voor diverse industrieën en hebben we een enorme ervaring opgebouwd in de juiste specifieke vakkennis.

De productie van kunststofproducten en accessoires is onlosmakelijk verbonden met onze kartonnen kokers en haspels. Onze jarenlange ervaring en eigen ontwikkeling van kunststof oplossingen hebben geresulteerd in een groot assortiment plastic en kunststofproducten voor verschillende toepassingen. Door de jaren heen hebben wij een groot aanbod gecreëerd aan kunststof onderdelen, zoals plastic kokers, ophangblokken, dragers van rollen, afsluitdoppen, pluggen en reduceerhulzen. Bovendien ontwikkelt ENR kunststof onderdelen op maat.

Bent u op zoek naar een leverancier voor kartonnen kokers, kartonnen vaten, kartonnen haspels of plastic accessoires? ENR kijkt graag mee naar de mogelijkheden!

Bekijk het aanbod