Contact Contact

Verzenden & Verpakken

ENR heeft veel kennis op het gebied van kartonnen producten voor verzenden en verpakken. Verzendkokers beschermen uw kwetsbare documenten of goederen optimaal tijdens transport. Bovendien kan een verzendkoker dienen als een mooie presentatie van uw product én als visitekaartje voor uw organisatie. Specifieke wensen? Dat is voor ons geen probleem. Wij maken voor u een product op maat en houden rekening met diameters, lengtes en kwalitatieve eigenschappen.

Een product veilig vervoeren in een verzendkoker

Een kartonnen verzendkoker of verpakkingskoker zorgt ervoor dat uw product goed en veilig aankomt op de plaats van bestemming. Onze kartonnen buizen voor verzending hebben over de gehele lengte dezelfde sterkten en zijn af te sluiten met een bij te leveren plastic afsluitdop of kartonnen plug.

Uitwendig bedrukte verzendkoker

Wilt u uw product representatief verpakken en voorzien van een persoonlijke touch? Wij kunnen uw kokers voorzien van een uitwendige of inwendige bedrukking naar keuze, zoals bijvoorbeeld een logo op de verzendkoker of een gekleurde verzendkoker.

Verzendkokers met afsluitdop

Om uw product in een geheel afgesloten verpakking te plaatsen en optimaal te beschermen tijdens transport, hebben wij een uitgebreid assortiment van kunststof en kartonnen afsluitdoppen. Een verzendkoker met deksel zorgt ervoor dat uw product veilig kan vervoerd worden. De standaardkleur van onze plastic afsluitdoppen is wit, maar het is ook mogelijk om deze in een kleur naar keuze te leveren. Wilt u een volledig kartonnen verpakking? Dan leveren wij u graag een kartonnen koker met kartonnen afsluitdoppen!


Interesse in kokers voor verzenden of verpakken?

Meer weten over de mogelijkheden van kokers voor verzenden en verpakken? Neem gerust contact met ons op voor advies of een vrijblijvende offerte op maat.

Neem contact op