Contact

Verzenden & Verpakken

Verzendkokers beschermen uw kwetsbare documenten of goederen optimaal tijdens transport. Bovendien kan een verzendkoker dienen als een fraaie presentatie van uw product én een visitekaartje voor uw organisatie. Wij maken voor u een product op maat en bieden u volop keuze ten aanzien van diameters, lengtes en kwalitatieve eigenschappen.

Een kartonnen verzendkoker of verpakkingskoker biedt u de garantie dat uw product goed aankomt op de plaats van bestemming. Onze kokers hebben over de gehele lengte dezelfde sterkte en zijn af te sluiten met een bij te leveren plastic afsluitdop.

Uitwendig bedrukte verzendkoker

Wilt u uw product representatief verpakken en voorzien van een geheel persoonlijk karakter? Wij kunnen uw kokers voorzien van een uitwendige of inwendige bedrukking naar keuze.

Neutrale verpakkingskoker

Standaard bieden wij de keuze uit een bruine of witte verpakkingskoker. Om uw product in een geheel afgesloten verpakking te plaatsen en optimaal te beschermen tijdens transport, hebben wij een uitgebreid assortiment van kunststof afsluitdoppen. De standaardkleur van onze afsluitdoppen is wit, maar het is ook mogelijk om deze in een kleur naar keuze te leveren.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op voor advies of een vrijblijvende offerte op maat.