Contact Contact

Labels & Tape

ENR weet als geen ander welke eisen er gesteld worden aan kokers voor labels, tape en etiketten. Of het nu gaat om speciale afwerkingen, bedrukkingen of zeer nauwe toleranties: wij leveren u graag de meest optimale koker voor uw specifieke product.

Kokers voor tape & labels op maat

Graag denken we mee over de mogelijkheden voor het nauwkeurig opwikkelen van uw labels, tape en etiketten. Heeft u voor het opwikkelen van zelfklevend materiaal een bepaalde wens in de release-waarde? Wij hebben een breed scala aan deklagen voor de kartonnen koker die er voor zorgen dat uw tape gemakkelijk loslaat van onze koker.

Kokers voor etiketten

Als fabrikant van kartonnen kokers voor labels, tape en etiketten zetten wij kwaliteit centraal. Onze fabrieken zijn uitgerust met de nieuwste generatie snijmachines, die garant staan voor een heel strak snijresultaat en zeer nauwkeurige afmetingen.


Interesse in onze kokers voor labels & tape?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van kartonnen kokers voor labels, tape en andere vergelijkbare producten? Wij gaan graag in gesprek om een oplossing te vinden voor uw labels & tape- producten.

Neem contact op